Hvor deilig kan egentlig en sklitur gjøre?

Postet av busybee

Fredag - for en dag - halloooo...Baronen, Nils, Stegga, Dag og jeg knotet og svettet oss helt ut på pynten av Bavallen.

Dag sin bil lakk olje etter turen og solen stekte på oss som lå igjen i lyngen i en uendelighet av tid mens andre skrudde termikk. Det sto fint inn når vi kom og Baronen kom seg ut akkurat når det dabbet av. Nils sto først i køen og Dag og jeg sovnet med hjelmen på og haken på bøylen. Våknet da Nils kom seg ut etter ca en time og vi andre fortsatte å lide kvaler av flere grunner. Etter ytterlige uendeligheter av tid blaffet noen små strimler såvidt inn riktig retning.

Dag var litt ambivalent på de beskjedne "boblene" (eller hva det no var som flaffet innom) og for ut, Deretter dro Stegga avgårde og jodlet høyt mens han svopte over busktoppene på vei ut. Jeg sto igjen alene og da ble det sidevind.... Litt desp, skulle jeg liksom være den eneste som pakket ned og dro alt utstyret tilbake den altfor laaange veien opp til bilen? Noen ganger lurer jeg på hva det egentlig er jeg driver med??...det blir litt som å føde (uten sammenlignign forøvrig - jeg har langt flere starter enn unger) alt styret blir bemerkelsesverdig fort glemt når det er på'n igjen. hehe - jeg ba til Gud og fikk litt, ba om litt mer og han var grei som bare det. Litt mindre enn jeg egentlig ønsket meg på en slik kort løpebane med bråstopp, men løp tilslutt ut i samme stil som de andre. Utfor kanten og svoff ned over busktoppene. Jada - hvor deilig kan en sklitur egentlig bli? Utrolig befriende! Var ikke mye løft å finne, men jeg var glad likevel jeg. Fint å lande på stranden - Marthe kom ut med en pose kalde bokser :o) Småguttene mine kom med sykkel og hjalp til å frakte selen. En fin dag tross alt.

Lørdag - var klar idag som igår kl 10:00 men det hjelper lite når ingen andre er det....Sto flott inn på start når vi omsider kom fram, men det var bakvind når vi var ferdig rigget. Langt om lenge når startteoriene begynte å bli småfjollete sto med ett strimmelen inn gitt. Jan Anders, Speider og jeg løp i utstyret og jogget ut for å rekke et eller annet...hehe! Fant litt løft, men jeg sank mest. Siktet inn mot stranden, men med gårsdagens bæring i friskt minne landet jeg heller på jordet langs veien i stedet. Janne stilte henteservice med cider og bananer. Thank U! Fint på Veko, gode venner og andre hyggelige folk. Be back next year, men skal aldri mer prøve å starte på Bavallen på sommerstid!!

08. juli 2007 00:26 (sist oppdatert: 08. juli 2007 00:44) · publisert i Hanggliding

Kommentarer (1141 skjulte)