Lindvikskampen 9/6-07

Postet av busybee


Utsikt ned mot gammelstarten

: Film : Trude Bang

Kjempefint på Lindvikskampen. Sjekket først ut starten nede i skiferbruddet, men det skal være bra vind inn for å være sikker på å gå klar av tretoppene. Slike liker ikke jeg selvom det kan virke slik. Så vi sjekket ut haugene opp til høyre. Det var noen lovende steder, men grodd igjen med buskas.

Halvparten av folket dro videre nordover, mens vi andre landet for å prøve en liten klaring ut med stein og sand. Den var litt dodgy den starten, så jeg rigget og ventet på hjelp av vinden. Den kom ikke, det var sidevind og bakvind og flau vind og det meste annet en 3 ms inn.

Ble ikke noe flyving denne dagen, bare Alf og Morten som kom seg ut. Alf hadde en pen start, mens Morten snauet skiferen på vei ut. Etter å ha foret myggen noen timer kom Dag opp med motorsag og øks. Dag saget, Erik og jeg ryddet og dro røtter, ..... Nils var kongen på haugen øverst til høyre, og der satt han i timesvis gitt. Tror den starten kan være veldig bra, gps'en viste 1003 moh, startforhold S-SØ, fine hang muligheter ved rette forhold og kjøring nesten helt fram. Myggen er det drawbacket jeg kommer på. Jiiiz - det var røde kløende prikker med en cm mellomrom og langs hele bukselinningen. Gleder meg til å prøve den starten. Husk myggkillerting.
SkywaymennerAtosAlfbefaring på ny startHåndkraftRiggeplassForeløpig startYoGo

14. juni 2007 21:48 (sist oppdatert: 14. juni 2007 22:22) · publisert i Hanggliding

Kommentarer (11044 skjulte)