Vinsjing 18 feb 2007

Postet av busybee

Hadde 5 fine opptrekk på Losnavannet. Utrolig deilig å være i luften etter så mange måneder.

Litt jobbing m snø og vinsj før vi kunne starte. Thomas og Kyrre har jobbet mye på vinsjen og endelig kunne vi få den ut på prøve. Endel slaps over isen, men etter en time med spaing og kjøring på overlaget var startstripen klar. Solen skinte og bare gode venner og glade folk på isen.

Dag kjørte line som en jojo og Thomas ga alle en strålende dag ved å sitte i vinsjen. Det gikk glatt og hadde det vært flere piloter ville det vært plass til 4-5 turer ihvertfall til 4 stk mer. Dollyen måtte vente på piloter som landet, burde vært omvendt, piloter som ventet på ledig Dolly.
På det første opptrekket mitt var det mye jawing og Thomas stakkar var opp og ned med gassen. Jeg dro for mye fart og tapte nok litt høyde på det. Det var litt knot også på fjerde trekk da opphenget til utløseren hadde lagt seg under armen. Linen hadde da skjevt trekkpunkt i forhold til vingen så jeg måtte ligge i siden i bøylen og presse. I trygg avstand fra isen fikk jeg viklet meg i riktig posisjon og resten av opptrekket gikk fint. Det var fint i luften og herlig å kjenne følelsen av å ligge i en hanggliderbøyle. Ikke akkurat spotlandinger fra min side, men greit med litt trim.
Livet er fint! Jeg gleder meg sinnsykt til flyvingen som venter fremover nå.

09. april 2007 11:04 (sist oppdatert: 09. april 2007 11:19) · publisert i Hanggliding

Kommentarer (494 skjulte)